Bekijk hier enkele van onze realisaties. Uiteraard tonen we je graag meer referenties tijdens een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons

Go4Jobs Merksem bestaat 4 jaar en dat mocht niet onopgemerkt voorbij gaan! De klant schakelde ons in om een interactief virtueel evenement uit te werken. De gasten werden verwend met een aan huis geleverde experience box met een aperitief, menu naar keuze en wijnen om te degusteren. Een loungy DJ-set, mentalisme act, akoestische live zang, gezellig samen digitaal tafelen en een quiz zorgden voor een geslaagd event vanuit iedereen zijn kot!

Voor advocatenkantoor Stibbe organiseerden we hun jaarlijks personeelsfeest. De gasten werden ontvangen in een Nordic Winter setting. Tijdens het diner konden ze smullen van sharing dishes en prachtige live achtergrondmuziek. Nadien werd er nog gedanst tot in de vroege uurtjes!

Voor het vijfde jaar op rij deed deze klant beroep op Ductape voor de organisatie van hun personeelsfeest. Zoals elk jaar werden de 1.000 gasten ondergedompeld in een thema. Dit jaar transformeerden we de venue in een echte jungle. Na het welkomstwoord van de CEO konden de gasten genieten van de overheerlijke walking dinner. Nadien zorgden de coverband en DJ ervoor dat de dansvloer gevuld stond van begin tot einde. In de Chill Out Zone konden de gasten bekomen en ontsnappen aan alle gevaren van de jungle.

VINCI Energies deed beroep op Ductape voor de organisatie van hun personeelsfeest. De 850 gasten werden ondergedompeld in het thema “Let’s Glow Crazy”. Zo konden ze zich laten ‘pimpen’ met neon body paint, rustig genieten van de Glow in the Dark lounge, smullen van de overheerlijke buffetten en nadien helemaal uit de bol gaan tijdens het optreden van The Amazing Flowers. Na de band nam de DJ het over en zorgde hij voor een waanzinnig dansfeest. A crazy party it was!

Ready to Talk?

Maak je ook graag deel uit van de steeds groter wordende groep van tevreden klanten van Ductape?

Contacteer ons