Over Ductape

Ductape – Event Agency is een full-service evenementenbureau. Met ons creatief, professioneel en ervaren team volgen wij uw evenement volledig op van A tot Z. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige voor onze rekening.

Ductape is met meer dan 10 jaar ervaring de perfecte partner voor het volledig uitwerken van uw corporate event (klantenfeest, personeelsfeest, incentive, teambuilding, product launch, …) of particulier evenement (huwelijksfeest, huwelijksverjaardag, communiefeest, …), zowel in binnen- als buitenland.

Een hands-on-mentaliteit, een proactieve, dynamische houding, oplossingsgericht denken en een persoonlijke aanpak maken van Ductape de ideale partner voor uw evenement.

Werkwijze

1. MEETING

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en gaan we dieper in op het evenement dat u in gedachte heeft. Zo kunnen wij gerichter aan de slag.

2. CONCEPT

Na het gesprek vliegen we er meteen in! Ons creatief team start met een brainstorming en het uitwerken van een op maat gemaakt concept voor uw evenement.

3. BUDGETTERING

Gelijklopend met het concept, stellen we een gedetailleerde offerte op, uiteraard in functie van uw vooropgesteld budget. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten per onderdeel van uw evenement.

4. FEEDBACK

Uw feedback is van onschatbare waarde! We bespreken samen met u uw evenement tot in het kleinste detail. We passen aan waar nodig en zetten samen de puntjes op de i.

5. PLANNING

Nadien starten we met het plannen van uw evenement: het vastleggen van de leveranciers, bezoeken van de locatie met de nodige partners, het opstellen van het draaiboek, … Elke onderdeel van uw event wordt nauwkeurig in kaart gebracht.

6. COÖRDINATIE

De dag van uw evenement coördineren wij alles van opbouw t/m afbouw. We verzorgen uw evenement tot in de puntjes! U hoeft zich geen zorgen te maken, heeft meer tijd over voor uw gasten en kan zelf ook echt genieten van het event.

Waarom Ductape?

Meet the team

Kevin De Ridder

Managing Director
kevin@ductape.be

Lars Helsen

Managing Director
lars@ductape.be

Jeanie Ceusters

Junior Event Manager
jeanie@ductape.be

Ready to Talk?

Maak je ook graag deel uit van de steeds groter wordende groep van tevreden klanten van Ductape?

Contacteer ons