Incentive reizen

Wilt u een onvergetelijke ervaring voor uw gasten? Ductape – Event Agency is de ideale partner voor de organisatie van uw incentive reis, zowel in binnen- als buitenland.

Of het nu gaat om het bedanken van uw klanten, het motiveren van uw medewerkers, het belonen van uw salesteam, … Ductape werkt steeds een voorstel op maat uit. Als full-service evenementenbureau volgen we met ons ervaren team uw evenement volledig op van A tot Z. We boeken de vliegtuigtickets, selecteren een kwalitatief hotel, pikken uw gasten op aan de luchthaven, organiseren meetings, activiteiten, diners en parties in exclusieve venues.

De hele reis wordt zorgvuldig georganiseerd. Jullie moeten alleen nog de koffers pakken.

Incentive
Ductape at work

Hoe gaat Ductape te werk?

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en gaan we dieper in op de incentive die u in gedachte heeft. Naar welke regio wil u? Wie zijn uw gasten? Wenst u overdag en/of ’s avonds activiteiten te organiseren?

Na het gesprek vliegen we er meteen in! Ons ervaren team start met het uitwerken van een op maat gemaakt programma voor uw incentive en een bijhorende gedetailleerde offerte. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten per onderdeel van uw incentive.

Tijdens de incentive reis coördineren wij alles van vertrek tot aankomst. We verzorgen uw incentive tot in de puntjes! U hoeft zich geen zorgen te maken, heeft meer tijd over voor uw gasten en kan zelf ook echt genieten van het evenement.

Enkele sfeerbeelden

Bekijk hieronder alvast enkele sfeerbeelden van de voorbij incentives die we organiseerden.
Benieuwd naar wat we voor uw incentive kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog om een afspraak in te plannen!

Ready to Talk?

Maak je ook graag deel uit van de steeds groter wordende groep van tevreden klanten van Ductape?

Contacteer ons